Maarten Wauters met gezin

Over mij

Ik ben Maarten, 44, partner van An, papa van Thor.

Met mooi weer ga ik heel graag fietsen en dan fiets ik vooral langs water of tussen de velden.

Ik reis enorm graag. Ik ben absoluut geen strandmens. Je zult me dus eerder in de bergen tegenkomen of tijdens een citytrip.

Ik houd van gezelligheid en tegelijk ben ik ook enorm gesteld op rust.

In mijn vrije tijd luister ik heel vaak naar muziek. Daarnaast lees ik graag: zowel fantasy, misdaad of boeken over mindset.

Mijn pad van persoonlijke groei

Ik ben hoogsensitief en hoogbegaafd. Dat was niet altijd even eenvoudig om mee om te gaan. Als kind voelde ik mij heel vaak onbegrepen en ik werd ook vaak gepest.

Toen ik een jaar of 10 was, kwam er voor het eerst een computer in huis. Ik heb toen boekjes over programmeertalen gekocht en heb zo mezelf leren programmeren. Computers kunnen je niet kwetsen en als ze eens crashen, kan je ze gewoon herstarten. Voor mij voelde dat veilig en zo werd ik langzaamaan steeds rationeler en verdween mijn gevoel naar de achtergrond. Toegepaste informatica studeren was dan ook gewoon de meest logische keuze.

Al vrij snel voelde ik mij toch niet zo goed in de ICT sector. In de 14 jaar dat ik in de sector gewerkt heb, ben ik een keer of 12 van werkgever veranderd. Steeds hoopte ik dat het ergens anders wel beter zou gaan, maar in feite was het gewoon de hele sector die voor mij niet geschikt was. Ik kreeg een jaar of 10 geleden steeds vaker en vaker last van mijn rug. In 2013 kwam er een bore-out. Op zich was dat natuurlijk al een duidelijk signaal dat ik beter iets anders zou gaan doen, maar toch ben ik toen 1,5 jaar later weer naar de zelfde sector teruggekeerd. In 2016 begon ik plots zodanig te hyperventileren dat ik nauwelijks op mijn benen kon staan. Nog steeds had ik het niet helemaal begrepen. In 2017 volgde dan een kanjer van een burn-out.

In een periode van slechts 4 jaar tijd had mijn lichaam 3x heel duidelijk stop gezegd. Op zo'n moment kan je of je hoofd in het zand blijven steken of voor een behoorlijke verandering kiezen. Mijn keuze lijkt me wel duidelijk.

Een opleiding tot life coach was de eerste stap in een nieuwe richting. In de loop der jaren heb ik ook nog een aantal extra opleidingen gevolgd rond hsp, loopbaan en leven- & zielsmissie. In 2018 kwam Access Consciousness op mijn pad. Dat was het begin van een grote verandering in mindset en daarnaast is Access Bars ook het energetische lichaamsproces wat ik het meeste gebruik. In de loop der jaren heb ik ontdekt hoe enorm krachtig onze gedachten zijn en dat de sleutel tot het creëren van je eigen leven in je onderbewustzijn ligt. Daarom heb ik me nog meer in mindset verdiept en zo heb ik ook verschillende opleidingen op vlak van hypnose gevolgd.

Ik heb geleerd om te vertrouwen in mezelf en het leven.

Een mooie vraag om mee te eindigen: Wat is er nog meer mogelijk?

A man's station is only limited by his imagination.