Maarten Wauters

Maarten Wauters

Wie ik ben

Ik ben Maarten Wauters, getrouwd met An en papa van Thor.

Vroeger

Als kind was ik heel gevoelig. Verbinding en een oprechte diepe interesse in anderen vond ik normaal. Van vriendschappen verwachtte ik dan ook zeer veel waardoor ik vaak gekwetst raakte.

Aangezien ik op de middelbare school – als hobby – al veel met computers bezig was, leek Toegepaste Informatica dan ook een logische keuze. Na jaren in de ICT-sector gewerkt te hebben, raakte ik echter meer en meer mezelf kwijt. Ik had geleerd om zeer analytisch te zijn en had me hierbij afgesloten van mijn gevoel. Uiteindelijk was het vooral overleven in plaats van leven geworden.

Bore- / Burn-out

Een bore-out gevolgd door zware hyperventilatie en vervolgens een burn-out een aantal jaar later waren eigenlijk een groot geschenk. Op zo’n moment heb je namelijk twee keuzes. Je doet verder alsof er niks aan de hand is of je begint aan een grote zoektocht terug naar je kern. Ik ging ten volle voor de zoektocht richting mijn true self.

Signalen

Een eerste indicatie dat ik coach zou worden was er eigenlijk al op huwelijksreis. Deze reis stond in het teken van de Maya’s. Mijn astrologisch teken volgens hun kalender is “de bewaker van het (spirituele) pad”.
Tegelijkertijd had ik bij mijn – toenmalige – werkgever een coach die zelf uit de bankwereld kwam. Toen voelde ik voor het eerst dat ik zelf coach zou worden.
Een paar jaar later kreeg ik via loopbaanbegeleiding extra inzicht in mijn persoonlijkheid en wat voor mij belangrijk is in een job. Hieruit bleek opnieuw dat coach perfect bij mij zou passen.

Pad naar lichtwerk & coaching

Hoe zet je echter zo’n stap?

Ik ben Access Bars Facilitator en Reiki Master. Het is een geweldig gevoel om telkens de energie te voelen stromen en te zien hoe mijn klanten zich achteraf voelen.

Bij Centrum Open Mind volgde ik opleidingen op vlak van life & business coaching en master classes rond loopbaanbegeleiding en HSP. Tevens volgde ik bij Aykohuis een bijkomende opleiding om Life Mission Coach te worden. Ik ben ook Add Heart Facilitator voor het geven van hartcoherentie.

Daarnaast volgde ik nog om opleiding Shin Do om te leven vanuit ki (levenskracht).

Elke opleiding die ik volg, voelt als thuiskomen. Ik voel gewoon dat ik nu een pad bewandel dicht bij wie ik werkelijk ben.