Coaching

Waarom coaching volgen?

Het leven verloopt niet altijd zoals we zouden willen. Vaak weet je zelf wel hoe je het kunt aanpakken. Soms zijn er echter momenten dat je geen idee hebt. Je denkt na, maar kunt geen oplossing vinden. Je blijft in een cirkel draaien en raakt er niet uit. Op die momenten kan een coach je helpen.

Onderwerpen Coaching

Flow

Soms zijn er gebeurtenissen in je leven die je natuurlijke beweging verstoren. Op die moment stroomt je leven plotseling niet meer en kost alles moeite.

Met life coaching wil ik ervoor zorgen dat je leven weer kan stromen – dat de flow hersteld wordt. Als je leven weer stroomt, kan je weer ten volle in je kracht staan. Samen gaan we op zoek naar de kleinst mogelijke stap om je weer in beweging te krijgen.

HSP

Als hoogsensitief persoon voel je anderen enorm aan. Vaak neem je dan ook gedachten en gevoelens van andere mensen over. Hierdoor kan het moeilijk zijn om bij jezelf te blijven. Ik leer je om bewust te zijn waardoor je weet wat van jou is. Zo wordt je hoogsensitiviteit een kracht in plaats van een last.

Loopbaan

Als (hoog)sensitieve persoon krijg je het in veel bedrijven steeds moeilijker. De werkdruk stijgt en niemand begrijpt hoe bv landschapsbureaus voor extra prikkels zorgen.

We leven vooral in een mentale maatschappij waardoor veel bedrijven enkel aandacht hebben voor het rationele. Voor sensitiviteit is nauwelijks of geen plek. Je ervaart je sensitiviteit eerder als last dan als gave. Op termijn kan dit echter tot bore- / burn-out leiden.

Heb je het gevoel dat je loopbaan niet bij je past? Dat je liever een ander pad zou bewandelen?

Je werk-gerelateerde vragen kunnen vele kanten opgaan: veranderen van functie of van werk, een andere invulling van je job, veranderen tussen werknemer/zelfstandige…

Missie

Wat is je zielsmissie? Wie ben je diep vanbinnen?

Samen gaan we op pad. Dit traject is gebaseerd op de Gouden Reis methode. Aangezien niet iedereen met deze methode wil gaan coachen, bied ik een korter traject aan. Zo kan je toch ontdekken wat je missie is.

Voordelen van coaching

  • flow herstellen
  • meer bewustzijn
  • hsp als kracht
  • je talenten kennen
  • je missie vinden
  • weten wat mogelijk is
  • zingeving

Werkwijze

Afhankelijk van de coaching bespreken we de dingen, aangevuld met formats waarbij ik je uit je hoofd haal.

Voor het vinden van je missie gebruik ik ook geleide meditatie, opstellingen, ononderbroken schrijven.

Boek een sessie