Access Bars®

Wat is Access Bars®?

Het is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig en bestaat uit 16 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke “bars-punten” en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een bars sessie raakt een practitioner deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten. (meer informatie)

Waarom je bars laten lopen?

Thuis houden we soms de grote lenteschoonmaak. Waarom zou je dan niet regelmatig grote kuis houden in je hoofd? Je bars laten lopen helpt je vastzittende gedachten, gevoelens en emoties los te laten. Zo ontstaat er rust en ruimte in je hoofd. Je bent dan weer in staat om out of the box te denken en andere mogelijkheden te zien.

Waarom is dit dan nodig?

Als klein kind ben je nog puur en authentiek. Je droomt en fantaseert erop los. Alles is mogelijk.

Via je opvoeding en de context waarin je opgroeit krijg je niet enkel waarden en normen mee, maar ook overtuigingen over werk, geld, relaties, …

niks voor niks in het leven / geld komt niet vanzelf / de baas heeft altijd gelijk

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van overtuigingen die je voor waar kunt aannemen. Hierdoor raak je steeds meer en meer beperkt. Je leeft inside the box. Dit maakt dat je oplossingen die buiten deze box liggen niet meer kunt zien.

The number one reason people fail in life is because they listen to their friends, family, and neighbors. — Napoleon Hill

Hoe zou het zijn als je alle overtuigingen die je beperken gewoon kunt loslaten? Zo kan je opnieuw dichter bij je eigen kern – je ware zelf – komen. Wat als alles mogelijk is – gewoon door je standpunten te veranderen? Zou je leven dan hetzelfde zijn?

Wanneer kies jij voor verandering?

Voordelen Access Bars®

  • stilte en ruimte in je hoofd & lichaam
  • helpt om los te laten
  • groeien op vlak van bewustzijn
  • weten dat je weet

Werkwijze

Je ligt gewoon op je rug en ik raak 32 punten op je hoofd zacht aan. Hierdoor kan je overbodige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten opruimen. Vergelijk het gerust met het opkuisen van je computer waarbij je ongebruikte bestanden en programma’s verwijdert.

Door het loslaten van wat je niet meer dient, creëer je ruimte in je hoofd. Zo kan je met gemak nieuwe keuzes gaan maken.

Wat je voelt tijdens een sessie varieert van persoon tot persoon. Het kan zijn dat je helemaal niks voelt, maar ook dat je energie voelt stromen of tintelingen ervaart. Beiden zijn goed. Je zal je hoe dan ook rustig en ontspannen voelen. Net alsof je net een ontspannende massage hebt gehad.

Ik wil dit zelf kunnen

Heb je interesse gekregen en wil je er zelf mee aan de slag? Je kunt bij mij ook de klas volgen. Dan leer je in 1 dag zelf de bars en daarnaast krijg je nog een aantal tools om anders naar het leven te kijken.

Indien de data of de locatie niet passen voor jou, mag je gerust een voorstel doen. Je kunt ook gerust zelf een klas bij je thuis organiseren.

Boek een sessie